Bridgestone

Bridestone MC dæk

Bridgestone Europe (BSEU) er en del af det Tokyo-baserede Bridgestone Corporation, verdens største producent af dæk og andre gummiprodukter. Bridgestone Corporation og dets datterselskaber beskæftiger over 140.000 mennesker i hele verden, driver 178 fabrikker i 25 lande, og sælge deres produkter i mere end 150 lande.

Bridgestone mc dæk:

Touring
* Battlax Sport touring T32/T32GT
* Battlax Sport touring T31
* Battlax Sport touring T30 EVO
* Battlax Sport touring T30
* Battlax BT-023
* Battlax TS100
* Battlax BT-92
* Battlax BT-46
* Battlax BT-45
* Battlax BT-39
* Battlax BT-92
* Exedra (all model)
* Mag.Mopus

Sport
* Battlax Hypersport S23
* Battlax Racing street RS10
* Battlax Racing street RS10
* Battlax Hypersport S22
* Battlax Hypersport S21
* Battlax Hypersport S20 EVO
* Battlax Hypersport S20
* Battlax BT-016 PRO
* Battlax BT-090

Classic
* Accolade (all ac models)
* Exedra (all G models)
* Mag.Mopus

Scooter
* Battlax Scooter SC2
* Battlax Scooter SC2 Rain
* Battlax SC Ecopia

Road & Race
* Battlax Racing R11
* Battlax Racing R11 (NHS)

Cruiser / Customer
* Battlecuise H50
* Exedra (all G models)
* Exedra MAX

Enduro
* Adventure A41
* Adventurecross AX41
* Trail Wing
* Battle Wing
* Gritty

Offroad
* Battlecross E50
* Battlecross X10/20/30/40
* Motocross (all models)
* Kids Motocross (all models)
* Trail Wing (all models)

Race
* Racing Battlax V02
* Racing Battlax W01
* Racing Battlax R11
* Battlax BT-601 / SS / WET
* Racing mini
* Battlax BT39-SS

Bridgestone motorcykeldæk

Bridgestone er kendt for at producere førsteklasses motorcykel dæk, der leverer fremragende ydeevne og holdbarhed. Deres sortiment omfatter et bredt udvalg af dæk designet til forskellige kørselsbehov og køretøjer, herunder sportscykler, touringcykler og cruisere. Bridgestone-dæk er kendt for deres avancerede teknologi og innovative design, der giver fremragende greb og stabilitet på vejen under forskellige vejrforhold. Uanset om du er en entusiastisk rytter eller en hverdagspendler, kan du regne med Bridgestone-dæk til at levere pålidelig ydeevne og sikkerhed på dine motorcykelture. Alle Bridgestone dæk er opført: Bridgestone dæk


Bridgestone Battlax Hypersport S23 mc-dæk

Oplev det nye premium-dæk inden for MC hypersport-segmentet. Bridgestone Battlax Hypersport S23 vil løfte din køreoplevelse til det næste niveau med avanceret teknologi og enestående greb, der giver fantastisk ydeevne og kontrol under alle vejrforhold.

Bridgestone S23 – Dækstørrelser og priser.

Bridgestone Battlax Hypersport S23 er designet til at imødekomme selv de mest krævende motorcyklisters behov. Deres avancerede konstruktion og innovative mønster sikrer både suveræn håndtering og fremragende holdbarhed, så du kan nyde en dynamisk og sikker kørsel hver gang. Med disse dæk kan du virkelig opleve friheden ved at køre på landevejen med tillid og komfort.


Bridgestone Battlax BT-46 mc-dæk

Bridgestone Battlax BT46 er et sportsligt dæk med lang levetid. En omvendt V-formet mønster på forsiden, der sikrer jævn slid og bedre feedback.Tilpasset Silica forbindelse for forbedret vådt vejgreb, samtidig med at den bevarer den velkendte BT45-holdbarhed. Bridgestone Battlax BT46 er designet til at erstatte det ikoniske Battlax BT45. Siden dens introduktion for 22 år siden har Battlax BT45 været det foretrukne dæk til touring. Nu har Bridgestone opgraderet dette design med moderne teknologi. Se priser og tilgængelighed: Bridgestone Battlax BT46.

Share